مطالب روز

در اینجا سعی میشه مطالب روز در حوزه های مختلف را معرفی کنیم

در اینجا سعی میشه مطالب روز در حوزه های مختلف را معرفی کنیم

باز کردن لوله فاضلاب

شنبه, ۱۰ آذر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۸ ب.ظ

چگونه لوله را باز کنیم؟

به دنبال راهی برای اجتناب از استفاده از مواد به شدت خورنده جهت باز کردن لوله‌ها هستید. بسیار خوب، می‌توانید جستجو در زیر سینک و همچنین قسمت مواد شیمیایی فروشگاه‌ها را متوقف کنید، و کافی است که برای پیدا کردن مواد مورد نیاز جهت باز کردن لوله‌ها بدون آسیب واردکردن به محیط‌زیست، تنها به گنجه آشپزخانه خود رجوع کنید.


ما بیشتر اوقات برای انجام این کار فوراً به سراغ مواد خطرناک می‌رویم، بدون اینکه حتی بدانیم راه‌های سالم تر و طبیعی تری برای باز کردن لوله‌ها وجود دارد. بسیاری از افراد تنها از این روش برای باز کردن لوله‌ها استفاده می‌کنند و مجبور نیستند از محصولات خطرناک استفاده کنند، برای اینکه این روش تقریباً هر بار خوب عمل می‌کند. در اینجا روش انجام کار ارائه شده است:


 

مواد لازم جهت باز کردن لوله‌ها

1. یک جعبه جوش‌شیرین

2. سرکه

3. یک دستمال یا کهنه به اندازه کافی بزرگ که روی سوراخ فاضلاب قرار دهیم تا آن را مسدود کند

4. یک کتری پر از آب جوش


 


این‌ها همه چیزی است که نیاز دارید. به شما گفته بودیم که این یک روش ساده برای باز کردن لوله‌ها بدون استفاده از مواد مضر است. و حالا به بخش سرگرم‌کننده می‌رسیم.


مهم ترنی کار در ساختمان سیستم لوله کشی آن هست. چه لوله کشی آب یا لوله کشی گاز و یا لوله کشی شوفاز و پکیج. اما در بین این موراد سیستم لوله کشی آب اهمیت بالاتری دارد.


اگر به خدمات لوله کشی آب در ساختمان نیاز دارید می توانم یک سایت را به شما پیشنهاد دهم که این خدمات را بخوبی انجام می دهد.


می توانید برای لوله کشی آب ساختمان از سایت تاسیسات سرویس کمک بگیرید. برای مراجعه به وبسایت بر روی لینک کلیک کنید.


 


مراحل باز کردن  لوله‌ها

مرحله 1. یک دوم (½) بسته جوش‌شیرین را در سینک خالی کنید. برای انجام این کار جوش‌شیرین را به صورت خشک استفاده کنید و آن را با هیچ‌چیز مخلوط یا خیس نکنید. فقط آن را مستقیم در لوله خالی کنید.


مرحله 2. دستمال یا پارچه‌ها را جمع‌آوری کرده و آن‌ها را آماده، کنار دستتان قرار دهید.


مرحله 3. بعد از ریختن جوش‌شیرین یک دوم (½) فنجان سرکه داخل راه فاضلاب خالی کنید. بلافاصله بعد از ریختن سرکه حتماً با دستمال یا پارچه راه فاضلاب را ببندید، سوراخ را کاملاً ببندید تا هیچ‌چیز نتواند فرار کند. این کار به این خاطر است که واکنش بین این دو ماده باعث یک" آتش‌فشان کوچک "می‌شود که می‌خواهد از راه فاضلاب خارج شود- ولی شما باید آن را آن پایین نگه‌دارید.


مرحله 4. این ترکیب را در  لوله برای 30 دقیقه نگه‌دارید و در این زمان یک کتری آب بجوشانید.


مرحله 5. بعد از 30 دقیقه پارچه یا کهنه را بردارید و به آرامی آب جوش را در لوله‌ خالی کنید.



تشخیص گرفتگی و رفع گرفتگی لوله فاضلاب


در مواردی که کشش آب به سختی و کندی انجام می شود، با پمپ کردن معمولی به طریق زیر می توان لوله را باز کرد:


١- نحوه عمل به این شکل است که آب را در محل کاسه توالت ، دستشویی و یا کفشویی باز می کنیم و سپس پمپ را با فشار در محل قرار می دهیم فشار و نیروی وارده سبب متراکم شدن لاستیک پمپ به داخل سیفون و شتر گلو می شود و در نتیجه گرفتگی لوله بر طرف شده و هوای متراکم باعث رفع گرفتگی لوله فاضلاب می شود.


٢- تراکم هوا: اگر گرفتگی به خاطر وجود شئی خارجی یا سخت شدن فضولات باشد باید لوله را با دستگاه تراکم هوا باز کرد.


قدم اول: این دستگاه مخزنی دارد که با تلمبه زدن، هوا درون آن انباشته می شود و عقربه با حرکت روی صفحه مدرج ، مقدار هوا را نشان می دهد. با نگهداری دقیق و مطمئن دستگاه به طوری که خطر پس زدن و سانحه بوجود نیاید ، اهرم دستگاه را می کشیم و عمل پمپ کردن با تولید صدای شدیدی انجام ولوله بلافاصله باز می شود.


قدم دوم: اگر لازم باشد، عمل کمپرس هوا با دستگاه مذکور را چند بار انجام می دهیم تا لوله گرفته شده باز شود.


قدم سوم: با روان کردن آب به داخل لوله ها و مشاهده کشش سریع، باز شدن لوله آزمایش می شود. فنر زنی چنانچه به روش تراکم هوا نتوانیم لوله را باز کنیم ، روش فنر زنی را انجام می دهیم. فاصله مکان گرفتگی لوله با شتر گلو زیاد است وعمل فنر زنی با دستگاه مخصوصی انجام می شود . این دستگاه با برق کار

می کند.


همچنین می توانید به صفحه لوله کشی آب ساختمان نیز مراجعه کنید و اطلاعات بیشتری را دریافت کنید.


فنر زنی برای باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب


چنانچه به روش تراکم هوا نتوانیم لوله را باز کنیم ، روش فنر زنی را انجام می دهیم. فاصله مکان گرفتگی لوله با شتر گلو زیاد است وعمل فنر زنی با دستگاه مخصوصی انجام می شود . این دستگاه با برق کار می کند.


نوک فنر حدود ١٠٠ سانتیمتر تز و مستقیم و از جنس مقاوم است . قسمت اولیه پیچهای مخروطی در فنر ، سبب سردادن اشیا به جلو می شود.


1: این دستگاه با صدای وزوز و با چرخش فنر و بازی کردن آن به سمت جلو گرفتگی را  باز می کند.


٢: با روان کردن آب با فشار شدید و کشش سریع آن ، عمل انجام شده را آزمایش می کنیم.


٣: امروزه از دستگاههای لوله بازکن مدرن که بسرعت کار را انجام مدهند و به فرمهای مختلف است استفاده می شود.



بهترین روش رفع گرفتگی لوله های فاضلاب


گرفتگی در لوله فاضلاب حمام به دو علت پیش می آید:

الف) وجود لوله هایی با قطر کم

ب) وجود چربی و مو براثر حمام کردن


در شترگلو و جداره لوله ای فاضلاب ، بخصوص اگر قطر لوله ها کمتر از چهار اینچ باشد، گرفتگی بوجود می آید. برای رفع گرفتگی چنین عمل می کنیم:


١- آب جوش را با فشار باز می کنیم، و با پمپ کردن مسیر را باز می کنیم.

٢- چنانچه چربیها نشست کرده در جداره کلوله فراوان باشد ، محلول ١٠ % اسید کلریدریک و یا حل کننده دیگری را در محل کفشوی می ریزیم و با پمپ زدن مکرر، مسیر لوله را باز می کنیم.


نکته اول: لوله چدنی را باید به کمک اسید رقیق باز کنیم.

نکته دوم: برای باز کردن مسیر لوله پولیکا و یا مشابه آن ، نباید از اسید استفاده کرد زیرا اسید لوله را می خورد و با تکرار این کار، لوله سوراخ می شود و می پوسد. در واقع سبب سرایت رطوبت های بالا رونده به اطراف می شود.


نکته سوم: امروزه برای حل کردن چربیها در لوله های پولیکا ، مواد شیمیایی خاصی وجود دارد که می توان آنها را با آب مخلوط و مسیر گرفته را باز کرد.



نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی